Veteran SM

Jaha då har man deltagit i sin första Judo tävling och det gick väl bra. Det slutade med att jag vann SM-guld. Fick två matcher, första slutade med att jag fick in en variant av Yoko-Otoshi som slutade med Ippon.

Andra matchen gjorde jag en Sasae-Tsurikomi-Ashi som  jag först fick en wazari för och som sen slutade med att jag fick in en Yoko-Shiho-Gatame som jag lyckades hålla hela tiden ut och vinst med Ippon efter knappt 50sek.

Här är en film från min första match

 

Så nu blir det ytterligare tävlingssatsning, mot NM i Trollhättan i Maj nästa år och sen SM samma år i Juni.

Utöver det tänkte jag sikta på brunt bälte till i höst.

Som grädde på moset tänkte jag dessutom bygga upp min styrka så jag blir starkare än nånsin under NM.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + eight =